În vederea înscrierii în Campionatul Naţional Digital de Circuit Betano, viitorii concurenţi trebuie să urmeze paşii de mai jos:

Pasul 1

Te înregistrezi pe platforma Steam apăsând butonul Join Steam și întroducându-ți datele de logare pe care îți vei dori să le utilizezi la deschiderea aplicației (llink logare : https://store.steampowered.com/login)

Pasul 2

După ce te-ai înregistrat pe platforma Steam poți descărca aplicația accesând linkul următor : https://store.steampowered.com/about/

Pasul 3

După ce ai instalat aplicația o deschizi și te loghezi cu username-ul și parola înregistrate la punctul 1.

Pasul 4

Achiziționarea aplicatiei Assetto Corsa pentru platforma Steam. Pentru a realiza acest pas trebuie să accesezi următorul link (https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/) iar în dreptul opțiunii Buy Assetto Corsa Ultimate Edition apeși Add to Cart după care apeși pe iconița Purchase for myself.

Pasul 5

Îți introduci metoda de plată cu toate informațiile tale după care apeși pe continue, în ecranul ce îți apare automat bifezi I agree to the terms of the use of Steam Subscriber Agreement, apeși pe Purchase.

Pasul 6

Apeși pe butonul Install game iar aplicația Steam va fi deschisă automat și jocul se va instala. Pentru a intra în joc la finalul instalării în Steam apeși pe Library, Assetto Corsa după care poți deschide jocul și să te bucuri de contentul standard al aplicatiei.

Pași înscriere campionat

Pasul 1

Pentru a se înscrie în campionat participanții trebuie să trimită pe adresa de email digital@fras.ro următoarele lucruri :
– Copie după cartea de identitate / Certificat de naștere pentru categoria Juniori
– Formular accept GDPR (Link)
Steam Id ( mergi in \Documents\Assetto Corsa\logs\log.txt – il gasesti pe linia 4 și începe cu 7656…………………)
– Acordul părinților / tutorelui legal pentru participarea și prelucrarea datelor personale în cazul concurenților minori
– Precizarea numărului licenței pentru piloții ce sunt licențiați deja pentru altă disciplină în sezonul 2020
Piloții ce nu sunt licențiați pentru sezonul 2020 în cadrul unei competiții fras vor putea cere o licența Digital pentru a participa în campionat. Pentru achitarea acestei licențe sportivii sunt rugați să trimită documentele menționate mai sus la digital@fras.ro să menționeze faptul că solicită o licență pentru Digital Motorsport iar aceștia vor primi în cel mai scurt timp un link din partea secretariatului pentru achitarea cât mai rapidă și simplificată a taxei de licențiere digital. Se procedează asemănător și pentru taxa de înscriere per etapă, pentru echipă respectiv pentru taxa de înscriere pentru întregul sezon.

Pasul 2

După ce au realizat înscrierea piloții sunt rugați să intre pe site-ul http://forum.simrace.ro, forum ce va fi disponibil în curând pentru a afla ultimele detalii legate de etapa din săptămâna curentă și pentru a răspunde dacă participă prin apăsarea butonului Yes sau No de la topicul respectiv.