Pentru a eficientiza procesul de licențiere online și a stabili cât mai repede numerele de concurs pentru sezonul 2019, sportivii participanți în acest an în Campionatul Național de Raliuri și în Campionatul Național de Viteză în Coastă sunt rugați să trimită solicitările privind numerele preferențiale până duminică, 17 martie 2019, exclusiv pe adresa licente@fras.ro. După această dată, numerele preferențiale se vor atribui în funcție de disponibilitate. 

În cazul sportivilor cu numere preferențiale în sezonul trecut, aceștia trebuie să le reconfirme până la data menționată mai sus și să le achite după primirea facturii, în caz contrar existând posibilitatea să piardă numărul respectiv dacă există o altă solicitare.

În situația în care sportivul optează pentru un alt număr preferențial decât cel din 2018, acesta trebuie să ia legătura, mai întâi, cu sportivul care a deținut numărul dorit în sezonul precedent și, după acordul acestuia în scris, printr-un email trimis la adresa licente@fras.ro, prin care este de acord să-l cedeze, numărul devine liber și îi va reveni noului solicitant.

Pentru cei care au aplicat deja pentru licențiere pe platforma online și nu au solicitat număr preferențial, acestora li s-a acordat un număr liber în funcție de momentul primirii cererii.

Vă reamintim că pentru licențierea anuală fără penalități în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop termenul limită de trimitere a cererilor este, de asemenea, duminică 17 martie, după această dată urmând să se perceapă o penalitate de 25% din valoarea licenței anuale la Coastă.

Pentru licențierea anuală fără penalități în CNRD, termenul limită de trimitere a solicitărilor de licență pe platforma online este joi, 11 aprilie 2019, cu 21 de zile înainte de prima etapă. 

De asemenea, vă reamintim că din 2019, toți sportivii care vor solicita licență FRAS, indiferent de discipină, vor avea la dispoziție 3 tipuri de asigurări, iar în momentul depunerii cererii de licență sunt rugați să bifeze varianta dorită. Mai multe informații AICI.

Important: În cazul în care un sportiv dorește mai multe licențe anuale, reprezentantul clubului care face solicitarea poate bifa concomitent disciplinele dorite, într-o singură cerere, fără să fie nevoie să trimită câte una pentru fiecare în parte. Dacă, ulterior primei solicitări de licență, sportivul se decide să participe și la o altă disciplină (licență one event sau anuală), clubul trebuie să trimită o nouă solicitare, în care să bifeze, de această dată, exclusiv noua disciplină dorită.

Vă mulțumim și vă dorim mult succes!