Este binecunoscut faptul că o mare parte a piloților cu rezultate excepționale în sportul auto au înființat școli de conducere defensivă, alții activează în firme de asistență rutieră, la fel cum o altă parte se ocupă de expediții automobilistice, rulote, camping, turism auto în general.

Astfel, am decis deschiderea unei noi laturi de acțiune și susținere a acestui tip de activități, în cadrul unui departament denumit „Mobilitate”.

Cel care va prelua conducerea acestui departament va fi multiplul campion național de raliuri, Claudiu David, fost sportiv al FRAS, instructor agreat BMW și o persoană cu multe proiecte noi în domenii apropiate sportului auto.

În cadrul noului proiect vor fi demarate sau susținute acțiuni în zona de expedițiilor auto, expediții Eco (rulote, autorulote, mașini de teren modificate), camping și chiar asistență rutieră.

Claudiu David a modelat și o filozofie a condusului responsabil

Prin intermediul Emotions by Motion (www.emotionsbymotion.com), nu numai că a deschis drumuri neexplorate, ci a modelat și o filozofie a condusului responsabil. A invitat entuziaștii să se aventureze în locuri rareori atinse de pașii turiștilor, transformând fiecare călătorie într-o experiență inedită. Mai mult decât simple excursii, aceste aventuri promovează arta condusului corect și în siguranță, oferind participanților momente unice și memorabile. În inima fiecărei experiențe pe care Claudiu o creează se află ideea că drumul poate fi nu doar o destinație, ci o lecție de viață în sine.

Claudiu își definește misiunea cu claritate și determinare: „Aspir să fiu busola performerilor remarcabili de înalt nivel, celor care înțeleg puterea angajamentului, indiferent de domeniul de activitate din care provin. Odată ce solicită îndrumarea mea, însoțesc un număr de maximum 7 personalități de înalt succes, într-o călătorie personalizată, permitându-le să părăsească drumul prestabilit pe care se află.

Îi încurajez să direcționeze propriul lor «vapor» spre destinațiile alese, construind astfel viitorul în deplină conștiență de sine. Viziunea mea este focalizată pe amplificarea bunăstării, o reflecție a autodepășirii și pe reconectarea cu profunzimea esenței noastre, cu spiritul nostru.”

Mai mult, Claudiu David se pregătește să inaugureze și un centru avangardist de înaltă performanță, unde bunăstarea devine consecința naturală a autodepășirii. Detalii despre fundamentul acestui proiect revoluționar pot fi descoperite pe www.davidsquestion.com.