A24 Assistance îți oferă o serie de pachete naționale și internaționale care pot fi achiziționate atât sub forma unui abonament lunar, cât și sub forma unor pachete valabile pentru un anumit număr de zile sau luni.

Echipele A24 sunt prezente și pregătite pentru intervenție 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, și sunt capabile să rezolve mai mult de 60% dintre problemele apărute prin intervenții efectuate pe loc.

Dacă defecțiunea tehnică necesită reparații în service, A24 Assistance asigură tractarea în cel mai apropiat service agreat.

Printre serviciile A24Assistance amintim: depanare la fața locului, tractare, transport pasageri, mașină la schimb, cazare, recuperare off-road, repatriere persoane, repatriere vehicul și serviciu de monitorizare vehicul.

Probabil punctul forte al A24 este aplicația A24Asistance ce se poate downloada din Google PlayApp Store, de unde clienții pot solicita asistență rutieră, pot comanda pachetele propuse de A24 Assistance și pot accesa o serie de informații despre regulile de circulație din Europa, despre simbolurile de pe bord sau pot seta alerte cu privire la expirarea ITP-ului, a rovinietei sau a trusei medicale cu doar câteva click-uri.