Valentin Lazăr

Circuitul Transilvania Motor Ring a găzduit în data de 16 octombrie ultima etapă a sezonului 2021 din cadrul Campionatului Naţional Klausenburg Retro, organizată de ACS Klausenburg Retro Racing, sub egida Federației Române de Automobilsim Sportiv. Cu această ocazie s-au conturat clasamentele finale și au fost deciși campionii naționali și podiumurile grupelor.

La Grupa Clasice – Clasa 1, Matincă Marius devine în premieră campion național, urmat de Iulian Aldoiu, la volanul unui Trabant 1.1, care și-a consolidat, astfel, titulatura de vicecampion la clasă.

La Grupa Clasice – Clasa 2, duelul a fost câştigat de Ciprian Strugariu, la volanul unei Honda CRX, în vreme ce duelul la Grupa Clasice – Clasa 3 a fost câștigat de o Toyota MR2 pilotată de Liviu Deceanu.

Remus Gherghinescu

Și la Clasa 4, din cadrul Grupei Clasice, s-a produs o premieră, Gheorghe Necula devenind pentru prima dată campion național, la volanul unui superb Porsche 944s, devansându-l pe Marius Mușat (BMW E30).

Duelul pentru Titlul de Campion la Grupa Clasice – Clasa 5 s-a dat între Marco Chiorean și Ioan Plămădială, câştig de cauză având cel din urmă, la volanul unui Mercedes Benz 190.

Iulian Aldoiu

Duelul palpitant și frumos cu care ne-am obișnuit încă din sezonul precedent, în cadrul Grupei Modificate – Clasa 1, a fost adjudecat de Dumitru Cristian, la volanul unui puternic Oltcit Club, titlul de vicecampion revenindu-i, de această data, lui Valentin Lazăr (Dacia 1300).

O noua premieră s-a consemnat și în cadrul Grupei Modificate – Clasa 2, în care, la prima participare în C.N Klausenburg Retro, Uram Andrei a reușit să se impună, la volanul unei Mazda 323.

Grupa Modificate – Clasa 3 a adus în prim plan un duel foarte interesant între Dacia 1310, condusă de Marius Todea, şi Toyota MR 2, condusă de Ciprian Cojocaru, primul reușind să-și adjudece titlul național.

Sorin Botez

Grupa Modificate – Clasa 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas şi Dreghici Cosmin, un duel bine-cunoscut în cadrul campionatului, ultimul reusind să se impună.

La Grupa Youngtimer 1 am avut parte de un duel între Dobrican Bogdan și Zoltan Kiss, locul 1 fiind ocupat de Bogdan Dobrican (VW Polo).

Grupa Rally 2 a fost câştigată de Andrei Manache la volanul unui BMW E36.

În cele din urmă, fotoliul de campion național al Grupei Rally 3 se împarte între Sorin Botez și Cornel Zamfirescu, ambii conducând modelul deja consacrat Mitsubishi Lancer Evo 6.

CLASAMENTELE SEZONULUI 2021

Partenerii competiţiei: MBA Eco Partner, PMA Invest, Ramex, Metalubs ,Best Rally Challenge.