La întoarcerea sa acasă, Luca Savu a facut o primă oprire la sediul FRAS unde a povestit despre experiența din Franța, din timpul primei etape a campionatului Academiei FFSA de Formula 4.
La sediul FRAS s-a întalnit cu Președintele și cu Secretarul General FRAS, dar și cu veteranul Mihai Alexandrescu, maestru al sportului.

„Prima cursă a sezonului a fost incredibilă și mă bucur să împărtășesc cu voi experiența pe care am trăit-o. Am avut un start bun în prima cursă și am luat primele puncte ale anului. Apoi, în a doua cursă, am reușit să mă mențin până în ultimele tururi, când am încercat să obțin poziția a 2-a, însă am fost împins afară și am terminat pe 5. În a treia cursă, din păcate, din cauza unei defecțiuni tehnice, am terminat pe locul 18, dar nu sunt descurajat. Sunt foarte mândru de mine și mă întorc acasă cu 8 puncte!”, a spus tânărul Luca Savu, campion în 2022 la Anduranță.

„Întreaga experiență la Nogaro a fost o provocare și, mai ales, o dovadă că, odată ajuns în acest punct, nu mă voi opri niciodată să-mi urmăresc visul. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, mulțumesc familiei, sponsorilor și celor care mi-au trimis gânduri bune!”, a spus Luca Savu.

Alături de Luca în campionatul Academiei FFSA de F4 participa încă un român, Andrei Dună, de asemenea, şi el component al lotului naţional de juniori FRAS.