Bogdan Cuzma revine în campionat Credit photo: Bogdan Barabas

A patra etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Memorialul Werner Hirschovel, se va desfășura în perioada 29 iunie – 1 iulie, la Reșița, iar la start s-au înscris un total de 63 de piloți.

Runda de la Reșița va consemna și revenirea în campionat a lui Bogdan Cuzma, campionul național absolut din 2016. De asemenea, nu va lipsi campionul național en-titre Paul Andronic, dar și actualul lider, Lucian Răduț.

Locul secund la Râșnov, câștigător la Teliu, dar cu abandon la Brașov, Andrei Dumitrescu va încerca să preia din nou fotoliul de lider în această rundă, pe un traseu de concurs unde anul trecut a fost al doilea.

Simone Tempestini este și el prezent pentru prima dată la Reșița și va concura la bordul aceluiași Radical SR4, cu care s-a impus la Râșnov, în prima rundă. O altă revenire de marcă este cea a lui Alex Mirea, locul 8 în clasamentul open de anul trecut.

În total, 47 de piloți vor concura în etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, în timp ce 16 s-au înscris pentru etapele din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2. Printre aceștia și Claudiu Orha, cel care săptămâna trecută s-a impus la etapa de time attack de la Târgu Mureș.

Regulamentul particular al etapei poate fi descărcat de aici.

Lista completă de înscrieri poate fi descărcată de aici