Credit photo: Rally Cow

Vicecampionul național absolut din 2017, Andrei Dumitrescu, a obținut prima victorie din acest an, reușind să se impună la Trofeul Teliu Aimol, a doua etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018.

La bordul monopostului Tatuus, nepotul legendarului Marin Dumitrescu a reușit să urce traseul în cele două manșe de concurs cu un timp total de 03:18,417. A doua urcare din concurs a fost de altfel și cea mai rapidă din cele două zile ale rundei de la Teliu, Dumitrescu fiind cronometrat cu 1:38,431.

În urma acestui succes, acesta a devenit noul lider al clasamentului open, cu un total de 43 de puncte după primele două runde.

Următorul clasat este Lucian Răduț, cu 33 de puncte, care a terminat al doilea și la Teliu, cu un timp de 03:23,142 după cele două manșe de concurs. Campionul național en-titre Paul Andronic, aflat la prima sa cursă din 2018, a terminat al treilea, deși până la manșele de concurs nu reușise niciodată să se claseze între primii trei. De altfel, diferența dintre Răduț și Andronic în manșele de concurs a fost de numai 0.084 secunde.

Costi Stratnic și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în ziua concursului și a obținut locul 4 la general, însă a fost cel mai rapid dintre piloții de la Categoria GT. Fostul campion național de raliuri, Mihai Leu, reîntors în motorsport din postura de pilot după aproape un deceniu, a obținut al cincilea timp la Teliu. Un total de 82 de piloți s-au înscris la etapa de la Teliu, cu 7 mai mult decât în sezonul precedent.

Rezultatele complete ale etapei a doua din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop (CNVCD) pot fi găsite pe www.live.fras.ro. Acestea sunt neoficiale până la omologarea lor de către Comisia de Competiții din cadrul FRAS.

Următoarea etapă din campionat va avea loc pe 9-10 iunie la Poiana Brașov.