Echipa Willi Motorsport by Ebimotors s-a impus în cursa de 24 de ore de la Barcelona, după un weekend în care echipajul mixt româno-italian a dominat clasa Porsche 991.

Veștile bune de la Barcelona au început încă de vineri, atunci când Sergiu Nicolae a reuşit cel mai bun timp în calficări, adjundecându-și pole-ul la clasă cu timpul de 1:51.985.

Un factor decisiv în victoria echipei Willi Motorsport by Ebimotors a fost experiența mecanicilor, care au preparat și întreținut materialul competițional la cel mai înalt nivel de perfromanță și fiabilitate.

Un alt factor decisiv a fost, fără îndoială,  experiența  celor trei piloti,  Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro, care au pilotat fără greșeală, reușind să ducă fiecare stagiu al cursei la bun sfârșit fără incidente, ținând cont de faptul că s-au luptat atât cu traficul, cât și cu oboseala acumulată cu fiecare oră trecută din cele 24.
”A fost, cu siguranță, o cursă memorabilă”, a spus Sergiu Nicolae, care a continuat: ”am reușit să câștigăm o cursă pe care am dominat-o în mare parte, iar locul 8 în clasamentul general ne dă speranță că putem ținti mai sus!”.

Evenimentul din Catalunya a fost un nou test de anduranță trecut cu succes de echipa Willi Motorsport by Ebimotors, cu aproape 3.100 km parcurși în 662 de tururi la Circuit de Barcelona, cu 19 tururi mai mult decât principalii urmăritori la clasă.

”Un efort sustinut de întreaga echipă, le mulțumesc tuturor pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă tot weekend-ul. Le mulțumim celor care ne-au urmărit live și ne-au transmis mesaje de încurajare în timpul cursei, sperăm din tot sufletul să putem participa la cât mai multe etape internaționale și să putem reprezenta România cu succes!”, a declarat team manager-ul  Willi Motorsport, Willi Nicolae.