Credit foto: Motorsport XSperience Media

Echipajul ungar format din Antal Kovacs și copilotul Gergo Istovics a câștigat cea de-a 11-a ediție a raliului zăpezii, Winter Rally Covasna, organizat de Auto Crono sub tutela FRAS.

La bordul unui Ford Fiesta R5, Kovacs și Istovics s-au instalat în fruntea clasamentului general încă din prima zi și au reușit astfel să își adjudece în premieră trofeul competiției unde în 2016 s-au clasat pe poziția a 3-a, iar anul trecut pe 24.

Poziția secundă la ediția din acest an a fost ocupată tot de un echipaj sosit din țara vecină, Zoltan Szabo și Tamaș Szoke (Skoda Fabia R5). Szabo este un pilot cu experiență vastă în raliurile pe zăpadă, având 4 prezențe în etapele WRC din Suedia și Finlanda.

Podiumul a fost completat de vicecampionul clasei 7 din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Cătălin Grigoriu, tot pe un Ford Fiesta R5, și care l-a avut ca navigator pe Bogdan Rotaru.

În total, la ediția a 11-a a Winter Rally Covasna, au luat startul nu mai puțin de 27 de echipaje din România, Ungaria și Bulgaria. Forelighterii evenimentului a fost echipajele Cosmin Săliștean/Octavian Jiga și Vali Porcișteanu/Gabi Lazăr.

Rezultatele complete ale evenimentului pot fi văzute aici.