Alexandru „Dodo” Pițigoi este ambasadorul campaniei la nivel național.

Federația Română de Automobilism Sportiv și Ecologic 3R Ambalaje dau startul colectării selective odată cu Raliul Argeșului, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano. La finalul sezonului, cele mai bune 3 echipaje de la juniori vor fi răsplătite cu premii în valoare de 10.000 de lei.

Campania comună de conștientizare “START Colectării selective!, lansată de FRAS și Ecologic 3R Ambalaje, denumită “START Colectării selective!, se va desfășura pe parcursul sezonului competițional de automobilism sportiv, între iunie și noiembrie 2020, si își propune să ducă mesajul responsabilității față de mediu către publicul tânăr, activ și dinamic al curselor de automobilism sportiv, public cu care împărtășim aceleași valori – curaj, dinamism și implicare.

„Acest parteneriat ne aduce în contact cu unul dintre publicurile-țintă principale ale mesajului nostru de responsabilitate – tinerii interesați de sport, activi și implicați social, atenți la impactul asupra mediului”, a declarat Doruleț Iorga, Președintele Ecologic 3R Ambalaje S.A.

În acest sens, cei mai tineri dintre concurenții din Campionatul Național de Raliuri Betano 2020 nu vor mai lupta numai pentru a obține primele poziții, dar și pentru premii finale în bani.

Echipajul care va urca pe prima treaptă la Gala Campionilor FRAS în divizia dedicată juniorilor la raliuri va fi răsplătit cu 5.000 de lei, cel de pe locul 2 va încasa 3.000 de lei, iar echipajul care va completa podiumul va beneficia de un cec de 2.000 de lei.

Unul dintre ambasadorii acestei campanii la nivel național este chiar cunoscutul pilot de raliuri, Alexandru Pițigoi, cel care va lua startul în acest weekend în Raliul Argeșului la bordul unui Porsche 911 GT3.

Ecologic 3R Ambalaje este o organizație de transfer de responsabilitate, unul dintre cei mai vechi și stabili operatori pe piața managementului deșeurilor din România. Cu o experiență de mai bine de 17 ani și cu o echipă de specialiști, compania este aliniată la obiectivele de țară ale României în domeniu și își aduce aportul la realizarea acestora.