Asociația GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), va organiza în acest an două campionate naționale, cel de Îndemânare Auto (CNIA) care se adresează, cu precădere, piloților debutanți, și cel de Super Slalom (CNSS), rezervat piloților experimentați.

Prima etapă a celor două campionate se va desfășura în acest weekend (8-9 mai) la Romexpo, în București, la start fiind așteptați peste 100 de piloți licențiați FRAS.

Denumită Cupa Romexpo, prima etapă a CNIA a atras un număr impresionant de juniori (8-14 ani) și debutanți, lista înscrierilor fiind încă deschisă la urmatorul link: https://cnia.gtautoclub.ro/piloti-inscrisi/

EcoGP edition, așa cum este denumită etapa din cadrul CNSS, va fi organizată împreună cu partenerul EcoGP (https://ecograndprix.com), în acest fel reușindu-se participarea, în premieră, a 10 mașini cu propulsie electrică.

Lista piloților înscriși la EcoGP edition o puteți vizualiza AICI

Sâmbătă vor avea antrenamentele libere, în intervalul orar 14:00-20:00, în timp ce duminică, începând cu ora 10:30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, în timp ce festivitatea de premiere este programată în jurul orei 17:30.

Imagini de la acest eveniment vor putea fi vizionate online, pe pagina de facebook a FRAS, duminică, 9 mai, în intervalul orar 10:30-17:30.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport și Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Reamintim faptul că accesul publicul la eveniment este interzis, ca urmare a normelor impuse de autorități privind prevenirea răspândirii COVID-19.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro