Campionatul National Klausenburg Retro Racing, desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, isi va consuma in acest weekend cea de-a doua etapa a sezonului competitional 2019, in centrul orasului Satu Mare.

Evenimentul se afla la editia cu numarul 11, iar la start se vor alinia un numar de 41 de autoturisme retro si de raliu. Organizata in parteneriat cu Primaria si autoritatile locale din Satu Mare, etapa se va desfasura in Piata Libertatii, pe circuit stradal.

Astfel sambata, 18 mai, spectatorii pot admira aceste bijuterii pe 4 roti pe Str. 1 Decembrie 1918, intre orele 18:00-20:00. De la ora 18:30 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot in acelasi loc, Str. 1 Decembrie 1918, ceremonie la care sunt invitati toti iubitorii sportului cu motor si nu numai. De asemenea in cadrul Start-ului Festiv vom avea si un invitat special : Emanuel Gyenes – Mani.

Duminica, intre orele 10:00-18:00, vor avea loc mansele cronometrate in Piata Libertatii urmate de ceremonia Festivitatii de premiere.

Dupa etapa de la Satu Mare, Campionatul National Klausenburg Retro Racing, desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se va muta in luna iunie pe Circuitul SKAT Kart Targu Secuiesc pentru cea de-a treia etapa a sezonului.

In total, in anul 2019 vor avea loc 6 etape.

ACS Klausenburg Retro Racing multumeste tutror celor care sprijina organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing, Primariei Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare si nu in ultimul rand partenerilor BMW Group West Motors – Satu Mare, PMA Invest, AquaVia, Ramex, Hotel Dana 2, Ovilex.