Prima etapă a sezonului 2019 din Campionatul Național de Rally Cross este programată, în acest weekend, pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani.

TCS Racing Park, unul dintre cele mai versatile circuite din România pentru pasionații de off road, găzduiește în acest weekend prima etapă din Campionatul Național de Rally Cross.

Etapa de la Ciolpani face parte în premieră din calendarul național și se va desfășura pe un circuit cu o lungime de aproximativ 1,4 kilometri, conceput special pentru competiții de rally cross.

“TCS Racing Park este un circuit pe care am organizat competiții moto la nivel mondial și pe care l-am transformat într-un complex în care putem organiza și o serie de activități pentru toți pasionații de off-road, pe două sau patru roți. Etapa de rally cross este o premieră și pentru noi, dar suntem pregătiți să le oferim piloților din Campionatul Național cele mai bune condiții”, a spus Adrian Răduță, reprezentantul clubului Top Cross TCS, organizatorul acestei etape.

Înscrierile pentru prima etapă a sezonului s-au deschis pe data de 6 mai și se pot face până inclusiv înainte de startul competiției din acest weekend.

“Ne așteptăm la 25 – 30 de mașini la start și sper să avem chiar și participare străină din Bulgaria și Republica Moldova. Este un nou început pentru noi și sunt sigur că etapa de la Ciolpani va deveni una cu tradiție în rally cross”, a mai spus Adrian Răduță.

Campionatul Național de Rally Cross are șapte etape anul acesta, iar după cea de la Ciolpani sezonul continuă la Bradu (1 – 2 iunie), Mioveni (22 – 23 iunie), Câmpulung (6 – 7 iulie), Târgu Jiu (24 – 25 august), Oarja (7 – 8 septembrie) și Bradu (12 – 13 octombrie).