Pilotul Ciprian Lupu a reușit o performanță senzațională pentru motorsportul românesc, intrând în Cartea Recordurilor după titlul național obținut sezonul trecut.

În această săptămână, Cipria Lupu, sportiv legitimat la CS Motorhome Napoca Rally Team, și licențiat FRAS, a intrat în Cartea Recordurilor, fiind prima persoană cu dizabilități din lume care obține un titlu de Campion Național al unei categorii, în competițiile automobilistice.

Pilotul brașovean susține că reușita sa are la bază munca, perseverența și constanța alături de copilotul său, Andrei Pintilii: „Pentru mine este o reușită, dar o bucurie și mai mare ar fi să îmi cresc performanțele pe probe, pentru că nu mă duc la competiții doar pentru a lua startul, ci să câștig. În spatele acestei performanțe de a intra în Cartea Recordurilor stă multă muncă și o pasiune dusă la extrem”. Ciprian a dedicat întreg acest moment deosebit memoriei mamei sale și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el.

Federația Română de Automobilism Sportiv îl felicită pe Ciprian Lupu pentru această performanță unică și îl va susține în continuare în toate proiectele sale!