Federația Română de Automobilism Sportiv și Consiliul Județean Mureș au semnat recent o convenție de colaborare, în urma căreia, în sezonul competițional 2021, pe Circuitul Transilvania Motor Ring se vor desfășura 10 etape din cadrul mai multor campionate naționale din calendarul FRAS.

Astfel, etape din cadrul campionatelor de drift, klausenburg retro/youngtimer trophy, anduranță, vehicule istorice și time attack/Radical Romanian Cup sunt programate să aibă loc pe cel mai nou și modern circuit din România, care poate găzdui atât evenimente auto, cât și moto, la cel mai înalt nivel.

Transilvania Motor Ring, circuit omologat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, este un obiectiv aflat în domeniul public al Județului Mureș și în administrarea Consiliului Județean Mureș. Acesta a fost realizat prin proiectul „PARC AUTO PENTRU SPORTURI CU MOTOR”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013.

Circuitul este localizat la 4 km de drumul național DN 15 (E 60) Turda – Târgu-Mureș – Toplița – Borsec și la 1,7 km de drumul județean DJ 151 B Ungheni – Căpâlna de Sus – limita județului Sibiu. Adresa administrativă este: localitatea Cerghid nr.1/G, oraș Ungheni, județul Mureș.

FRAS le mulțumește pentru colaborare domnului președinte al  Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, și întregii echipe pe care o coordonează, precum și domnului Thomas Moldovan, șef serviciu.

Mai multe informaţii pe https://transilvaniamotorring.com/