Octavian Costache și-a consolidat poziția la Clasa Mini în Campionatul Național de Karting Dunlop 2018 după desfășurarea penultimei etape. La KZ, fotoliul de lider este împărțit de Horia Roca și Roberto Lucaccioni.

Edward Epuraș este pe primul loc la Pufo, acolo unde singurul contracandidat rămas pentru titlul de campion este Tiberiu Păpușoi. Cu o rundă înainte de final, Epuraș are 103 puncte, iar Păpușoi a strâns 91.

La Mini, acolo unde s-a înregistrat cel mai mare număr de participanți în acest sezon, Octavian Costache a înregistrat o victorie clară în weekend, pe Amckart, și are în prezent 212 puncte. Locul secund este ocupat de Darius Cotigă, cu 161 de puncte, iar pe 3 este Andrei Ștefan Constantin, cu 94.

Christian Muller a devenit noul lider la KR Max după runda de pe Amckart, însă Siamac Hadjidai și Bogdan Slate au la rândul lor șanse pentru titlu.

Alexandru Popescu este în continuare pe prima poziție la KF Național, devansându-i pe Raul Pop și Cristian Popescu.

La KZ, Roberto Lucaccioni a reușit să îl egaleze la puncte pe Horia Roca, ambii având 155 de puncte, iar pe 20-21 octombrie vor avea duelul final pentru marele titlu în ultima etapă a sezonului.

Runda a șasea, totodată ultima din acest campionat, se va desfășura pe circuitul Amckart din Tunari.

Clasamentele complete ale Campionatului Național de Karting Dunlop 2018, după 5 etape, sunt disponibile aici.