Bedo Barna rămâne lider în clasamentul open al Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 Dunlop, după desfășurarea primelor 11 etape ale sezonului 2018, în timp ce Adorjan Zolde s-a apropiat periculos după ultimele două victorii de la Ditrău.

Barna are 122 de puncte, urmat de Claudiu Orha, care are un total de 117 puncte. Zolde, care a acumulat încă 50 de puncte datorită succeselor din ultimele runde, are 98 de puncte și speră la rândul său la titlu.

La Clasa A1, Roland Csato este lider, cu 97 de puncte, urmat de Gheorghe Badea (85 de puncte) și Erik Fazakaș (78 de puncte). La A2, fotoliul de lider este deținut de Zoltan Martincsek, cu 99 de puncte, iar pentru poziția a doua se luptă Botond Szabo (78) și Gheorghe Dobre (77).

Claudiu Orha conduce în clasamentul clasei A3, cu 102 puncte, acolo unde Bedo Barna este pe 2, cu 93 de puncte, iar Zolde ocupă locul al treilea cu 75 de puncte.

Roland Csato este lider și în topul juniorilor, pe care îl controlează autoritar, urmat de Erik Fazakaș și Peter Pasko.

Clasamentele CNVCD 2 sunt disponibile aici.

Pentru stabilirea clasamentului final a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 se iau în calcul cele mai bune 6 rezultate obținute la etapele organizate separat de CNVCD, sau 5 rezultate de la etapele organizate separat de CNVCD și un rezultat de la o etapă comună cu CNVCD. Astfel, doar punctele de la o singură etapă comună cu CNVCD pot fi luate în calcul. Până în acest moment s-au desfășurat 11 runde, cu mențiunea că cea de-a patra a fost anulată.