Darius Cotigă continuă să domine clasa Mini a Campionatului Național de Karting Dunlop după ce s-a impus și în cea de-a treia rundă de la Prejmer, în timp ce la clasele KR Max și KF Național au avut loc schimbări de lider după weekend.

Succesul înregistrat pe circuitul din județul Brașov i-a adus 39 de puncte lui Cotigă, care ajunge astfel la borna 120. Al patrulea la Prejmer, Octavian Costache a primit 31 de puncte și se află la 16 în urma lui Cotigă, însă lupta rămâne deschise în condițiile în care mai sunt trei runde de disputat.

Podiumul clasei Mini, care are cei mai mulți participanți în acest sezon, este completat de Andrei Ștefan Constantin, cu 71 de puncte.

La KZ, Horia Roca rămâne în continuare lider, însă poziția a treia ocupată la Prejmer, a scăzut diferența față de principalii contracandidați. Roca are 81 de puncte, în timp ce Roberto Lucaccioni are 79 de puncte, iar Gabriel Tomescu, învingătorul din weekend, a adunat până acum 69 de puncte.

Succesul din această rundă l-a instalat în funcția de lider al clasei KR Max pe Siamac Hadjidai, care are 104 puncte, în timp ce liderul en-titre Christian Muller, al patrulea la Prejmer, a adunat până în prezent 93.

Și la KF Național a avut loc o schimbare la vârf, unde Alexandru Popescu s-a impus în această rundă și a reușit să îl detroneze pe Raul Pop. Podiumul arată astfel: 1. Alexandru Popescu 82p 2. Raul Pop 72p 3. Cristian Popescu 72.

Clasamentele complete sunt disponibile aici.

Rezultatele etapei de la Prejmer sunt disponibile aici.