Etapa a 3-a Seaside Speed Race 2024 revine la Constanța în acest weekend, mai exact pe circuitul special amenajat în fața Hotelului Rex, din Mamaia.

Desfășurat în organizarea GT Auto Club Sportiv, sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și cu sprijinul Primăriei Constanța, evenimentul reunește cele trei campionate care au la bază îndemânarea și slalomul auto: CNSJ, CNSS, CNVE.

Programat inițial pe un traseu în zona Portului Tomis, locul de desfășurare al acestei etape a fost mutat în zona Hotelului Rex, din Mamaia.

Foarte interesantă și echilibrată va fi lupta pentru ”Cel mai bun timp al zilei”, între mașinile electrice și cele cu combustie internă. Astfel, dacă prima etapă a fost câștigată de o mașină electrică, cea de-a doua i-a revenit uneia pe benzină.

Sâmbătă, 1 iunie, vor fi programate antrenamentele libere, între orele 11:00-19:30. Duminică, 2 iunie, de la ora 10:30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs. La final, festivitatea de premiere este programată în jurul orei 19:00.

Duminică, începînd  cu ora 13:00, manșele de concurs vor fi transmise în direct online pe pagina de Youtube a FRAS. Înscrierile, dar și alte informații despre etapa de la Mamaia – ”Seaside Speed Race 2024” le regăsiți pe gtautoclub.ro.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii de la Tegee International și vinuri spumante de la Angelli. În același timp, piloții vor beneficia de gratuitate pentru service-ul de roți de la AutoZone-Vianor.

Mulțumiri pentru implicare sponsorilor și partenerilor noștri: Kiss FM, Sourceless Motorsport, Angelli, AutoZone-Vianor, Tegee Internațional, Pambac, Victron Energy, Darcom Energy, DOP Motorsport și Polyfazer.