Campionatele Naționale de Super Slalom, Slalom Juniori și Vehicule Electrice continuă cu etapa a 4-a – Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea – eveniment programat în perioada 6-7 iulie.

Cei mai buni piloți din țară – atât debutanți, cât și juniori, avansați, femina, dar și posesorii mașinilor cu propulsie electrică – vor lua startul în cadrul evenimentului organizat de Asociația GT Auto Club Sportiv, sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), alături de partenerul organizatoric Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Astfel, în zona dintre centrul comercial și râul Olt, peste 100 de piloți din București, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Mioveni, Ploiești, Buzău, Brăila, Brașov, Galați, Câmpulung, Iași și Constanța se vor lupta pentru punctele care contează în clasamentele anuale pe grupe, clase, OPEN și echipe.

Sâmbătă, 6 iulie, sunt programate antrenamentele libere -cronometrate, între orele 10:30-19:30, iar duminică, 7 iulie, de la ora 10:00, este programat antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, începând cu ora 13:00. Festivitatea de premiere se va desfășura în jurul orei 19:30.

Înaintea etapei a 4-a, ierarhia primilor trei clasați OPEN arată astfel:

CNSJ:

 1. Arman Mateo Aghagianian (49 de puncte)
 2. Matei Cara (44 de puncte)
 3. Ștefan Eduard Oancea (43 de puncte)

CNSS:

 1. Filip Mateescu (47 de puncte)
 2. Matei-Alexandru Pavelescu (31 de puncte)
 3. Mihai Mateescu, București (28 de puncte)

Debutanți:

 1. Ionuț Ichim (60 de puncte)
 2. Ștefan Sighireanu (39 de puncte)
 3. Marian Gealep (39 de puncte)

CNVE:

 1. Ciprian Cherciu (60 de puncte)
 2. Adrian Balotă (47 de puncte)
 3. Francisca Radu, București (23 de puncte)

Clasamentele Generale sunt actualizate după fiecare etapă și pot fi vizualizate aici:

CNSJ: https://cnsj.gtautoclub.ro/clasament-general/

CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/clasament-general/

Duminică, de la ora 13:00, manșele de concurs vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS. Premiații vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor. Mulțumiri partenerilor Supercargo, Kiss FM, Sourceless Motorsport, Pambac, Victron Energy, Darcom Energy, DOP Motorsport și Polyfazer.