GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), revine la Shopping City Râmnicu Vâlcea pentru organizarea penultimei etape a celor trei campionate naționale, Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE).

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, Shopping City Râmnicu Vâlcea, gazdă și partener organizatoric, alături de Primăria Râmnicu Vâlcea, oferă cele mai bune condiții pentru organizarea acestui eveniment automobilistic. Mai mult, această penultimă etapă are un rol determinant în clasamentele anuale pe grupe, clase, OPEN și echipe -CNIA-CNSS-CNVE.

În aceste condiții, organizatorii garantează un spectacol total, cu o participare foarte numeroasă a celor mai talentați piloți autohtoni (București, Pitești, Mioveni, Ploiești, Buzău, Brăila, Brașov, Galați, Câmpulung, Iași, etc.) juniori de la 8 la 18 ani, seniori de peste 65 ani, frumoasele prezente feminine, posesori de mașini de stradă sau de competiție, cu bolizi de sute de cai putere, cât și cei pasionați de alternativa ecologică a motorsportului, cei cu automobile cu propulsie electrică.

Evenimentul se va desfășura în parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, zona dintre centrul comercial și râul Olt, pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 3 septembrie, este ziua dedicată antrenamentelor libere, în intervalul orar 12:00-20:00, iar duminică, 4 septembrie, de la ora 10:00, se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs (ora 13:00) și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

Clasamentele anuale pot fi vizualizate aici:
CNIA: https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/clasament-general/

Manșele de concurs vor fi comentate de Andrei Mangalia, în ziua de duminică, începând cu ora 13:00, și vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Valtec (ulei Repsol), Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Mulțumim gazdelor: Shopping City Râmnicu Vâlcea și Primăriei Râmnicu Vâlcea, Poliției Locale, Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea, Jandarmeriei Râmnicu Vâlcea, ISU Râmnicu Vâlcea, partenerilor FRAS, Supercargo, partenerilor media: Kiss FM, AutoExpert, AutoStiri, sponsorilor tradiționali și celor locali: Rotakt, Acitim.