Cele trei campionate naționale, Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE), organizate de GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, se pregătesc, în weekendul 8-9 octombrie, pentru Cursa Campionilor, la SAB & Accesorii 2022, mult așteptatul eveniment demonstrativ, care încheie sezonul competițional 2022.

Așadar, SAB & Accesorii 2022, gazdă și partener organizatoric încă din anul 2013, va oferi un spațiu generos pentru evoluția celor mai buni piloți care s-au remarcat în cele 7 etape ale celor trei campionate, în 2022.

Vom avea o participare numeroasă și variată, cu piloți debutanți, dar și experimentați, juniori (CNIA, 8-14 ani, CNSS, 14-18ani), dar și seniori de peste 65 ani, atractivele participări feminine și, nu în ultimul rând, posesorii de mașini cu propulsie electrică, care vor asigura deliciul spectatorilor.

Clasamentele se vor stabili după aceleași criterii ca și cele din regulamentele CNIA-CNSS-CNVE, cu precizarea că, la această ediție, își va face loc grupa Dacia, dedicată pasionaților de vehicule istorice, posesori de Dacia 1100, Dacia 1300, Dacia 1310 și Dacia Sport.

Programul evenimentului:

– sâmbătă, 8 octombrie, orele 11:00-18:00 – antrenamente libere
– duminică, 9 octombrie, ora 10:00 – antrenamente cronometrate, ora 12:20 – manșele I și II de concurs, 18:50 – festivitatea de premiere

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu cupe, premii de la Repsol, Unilift, Tegee Internațional, vinuri spumante Angelli, toți piloții participanți beneficiind de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA-CNSS-CNVE, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Pe 8 și 9 octombrie, ne vedem la Romexpo, SAB & Accesorii 2022!