Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, a verificat în cursul zilei de marţi traseul din Sinaia pentru a găsi soluţii privind desfăşurarea competiţiei din cadrul Trofeului Naţional Masters de Viteză în Coastă. Două zile mai târziu, joi, au avut loc din nou discuţii referitoare la etapa programată în perioada 22-23 iulie 2023.

Paul Ţurcanu, preşedintele Comisiei de Viteză în Coastă, alături de campionul en-titre al Categoriei a II-a, Octavian Ciovică, au avut o întâlnire cu primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, şi au susţinut că federaţia împreună cu autorităţile locale fac tot posibilul pentru ca evenimentul de tradiţie din staţiune să aibă loc.

„Sinaia se dezvoltă permanent. Este unul dintre orașele românești cu cea mai frumoasă schimbare din ultimii ani, grație bunei administrări a actualei echipe de conducere. Înlocuirea sistemului de iluminat stradal, trecerea cablurilor de utilități pe sub pământ și înlocuirea suprafeței asfaltice pun însă sub semnul întrebării desfășurarea etapei. Dacă aceasta nu se va putea organiza, încercăm să găsim înlocuitor pentru aceeași dată”, a declarat Paul Țurcanu.