Consiliul Federal s-a întrunit marţi, 16 februarie 2021, prin videoconferinţă, pentru a discuta punctele aflate pe ordinea de zi:

1. Ratificarea hotărârilor nr. 1 şi 2/2021 ale Biroului Executiv FRAS.

2. Modificarea calendarului Campionatului Naţional de Super Rally, prin anularea etapei a III-a, programată să se desfăşoare la Cluj-Napoca, în perioada 16-17 iulie.

3. Validarea calendarelor finale pentru sezonul 2021 din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Betano, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi a Campionatul Naţional de Super Rally.

4. Propunerea de afiliere provizorie a structurii sportive Asociaţia Club Sportiv Curiţa Sticlărie.

5. Stabilirea sistemului de cronometraj pentru Campionatul Naţional de Rallycross în sezonul 2021.

6. Propunerea de completare a Biroului Executiv FRAS prin includerea a doi noi membri, în persoana doamnei director economic Cristina Catrina şi a juristului FRAS, domnul Bogdan Filcea.

7. Propunerea ca festivităţile de premiere pentru sezonul competiţional 2020 să fie efectuate prin intermediul fiecărei comisii sportive la competiţiile din sezonul 2021 sau la date stabilite de comun acord cu Secretariatul FRAS.

8. Amânarea primei etape din cadrul Campionatului Naţional de Rally Raid, programată să se desfăşoare la Braşov, în perioada 26-27 februarie 2021.

9. Aprobarea regulamentelor pentru Campionatul Naţional de Rally Raid, sezonul 2021. De asemenea, înfiinţarea în acelaşi campionat a claselor Debutanţi şi Adventure.

10. Stabilirea datei Adunării Generale Anuale pentru anul 2021.

11. Diverse.

Hotărârea Consiliului Federal poate fi consultată aici.