După o bine meritată vacanță de odihnă, sportul auto românesc reintră încet și sigur în partea finală a sezonului competițional 2018, parte care va decide campionii anului 2018.

Primii ”pași” spre linia de start îl vor face automobilele și piloții licențiați în Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2 Dunlop (CNVCD2) și asta pentru ca duminică, 26 august, municipiul Mediaș găzduiește cea de-a doua ediție a Cupei Mediașului pentru divizia secundă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, informează organizatorii printr-un comunicat.

După o perioadă grea și anevoioasă necesară strângerii bugetului necesar pentru etapa de la Mediaș, inimoșii organizatori locali, membrii ai Asociației Sportive Mediaș Motorsport, în frunte cu Ovidiu Dulăcioiu și Florin Roșca, sprijiniți de autoritățile locale și de parteneri, anunță cu satisfacție deschiderea înscrierilor pentru cea de-a XII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Divizia 2 Dunlop, care se va desfășura duminică, 26 august, pe traseul Hula Baznei.

”Ne bucurăm să readucem orașul nostru din nou pe harta motorsportului românesc. Speram că a treia ediție, cea a sezonului 2019, va fi cu noroc și vom accede ca etapă în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. Pentru acest lucru suntem conștienți că etapa de duminică va trebui să se desfășoare în condiții excelente din toate punctele de vedere. În acest sens, beneficiem de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Mediaș, precum și de ajutorul a inimoși parteneri locali. Tuturor le mulțumim, iar participanților le transmitem chemarea – veniți la Mediaș în număr cât mai mare pentru că nu știți ce pierdeți!” a declarat Ovidiu Dulăcioiu, președintele Asociației Sportive Mediaș Motorsport.

Competiția este deschisă pentru toți piloții deținători de licență FRAS, indiferent de ramura de automobilism în care activează, dar în principal, concurenților care se întrec în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Divizia 2 Dunlop.

Program Cupa Mediașului:
Duminică, 26 August 2018
11:00 – Recunoaștere – Manșa I
11:40 – Recunoaștere – Manșa a II-a
12:20 – Antrenament cronometrat
14:15 – Concurs – Manșa I
15:15 – Concurs – Manșa a II-a
16:15 – Concurs – Manșa a III-a
19:30 – Festivitatea de premiere

Pentru buna desfășurare a competiției sectorul drumului național 14 A cuprins între km 2+800 și km 5+800 va fi închis duminică, 26 august 2018, între orele 10:30 – 13:00 și între 14:00 – 17:00.

Înscrierile sunt deschise până vineri, 24 august, la ora 20:00, iar taxa de înscriere se achită în contul bancar al organizatorului.