Întrunit în şedinţă în data de 14 septembrie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

 

– aprobă, la solicitarea Comisiei de Acreditare a școlilor de pilotaj sportiv, ca școala RB Racing să poată organiza și cursuri de inițiere și perfecționare în disciplina Slalom paralel, pe lângă cele de Rallycross.

– ia act și aprobă demisia doamnei Mirela Bucovicean din funcția de președinte a Comisiei pentru Femei și îi mulțumește pentru întreaga activitate depusă la conducerea comisiei.

– aprobă numirea doamnei Laura Savu în funcția de președinte a Comisiei pentru Femei, aceasta urmând să prezinte proiectele și componența comisiei în perioada următoare.

– ia act și aprobă solicitarea președintelui Comisiei de Disciplină, domnul Daniel Cornea, de a renunța la funcție, din cauza activității profesionale foarte încărcată. În locul domnului Cornea este numit în funcție domnul Luigi Pîrșu.

– ia act și aprobă demisia domnului Justinian Pleșa atât din funcția de membru al Consiliului Federal, cât și din funcția de președinte al Comisiei Naționale de Rallycross. Biroul Executiv îi mulțumește domnului Pleșa pentru întreaga activitate depusă în calitate de oficial al FRAS din ultimii 8 ani.

– Biroul Executiv împuternicește Secretariatul General FRAS să preia conducerea interimară a Comisiei Naționale de Rallycross cu scopul de a identifica un organizator pentru ultima etapă a sezonului competițional 2022 și pentru a crea regulamentele pentru sezonul 2023, precum și identificarea unui nou președinte care să preia comisia.

– ia act și aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Off Road, revocarea din funcția de observator a domnului Ștefan Ivașcu și aprobă numirea în funcția de observator FRAS – disciplina Off Road a următorilor: Mălina Petra, Laurențiu Simonca și Claudiu Sabău. De asemenea, Biroul Executiv aprobă, la solicitarea comisiei, menținerea în funcția de observator a domnului Ștefan Petcu.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Vehicule Electrice și Energii Alternative, reprogramarea etapei a 6-a din cadrul Campionatului Național de Karting Electric, programată inițial în perioada 10-11 septembrie, la Mangalia, pentru perioada 24-25 septembrie, la Bacău.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Drag Racing, reprogramarea etapei a 2-a din cadrul Campionatului Național de Drag Racing, programată inițial în perioada 10-11 septembrie, la Arad, pentru perioada 24-25 septembrie, tot la Arad.

– aprobă anularea etapei a 5-a din cadrul Campionatului Național pentru Vehicule Istorice de Competiție, programată inițial la data de 17 septembrie, la Tg. Mureș. În aceste condiții, ultima etapă a sezonului se va desfășura la data de 29 octombrie, la Adâncata.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Slalom Paralel, schimbarea locului de desfășurare a etapei a 6-a, de la Șura Mare la Sibiu, data evenimentului fiind 24 septembrie.

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general
Cristina Catrina – director economic
Bogdan Filcea – jurist FRAS