Întrunit în şedinţă în data de 20 noiembrie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

 aprobă calendarele provizorii ale sezonului competițional 2021 pentru Campionatul Național de Raliuri Betano (11 etape), Campionatul Național de Viteză în Coastă (8 etape) și Campionatul Național de Super Rally (6 etape). Calendarele provizorii ale celorlalte discipline vor fi anunțate în perioada următoare.

– aprobă înființarea Campionatului Național de Raliuri pe Asfalt, compus din 6 etape, regulamentul competiției urmând să fie publicat în perioada următoare.

– aprobă păstrarea sistemului de clasificare al automobilelor pentru sezonul competițional 2021 în Campionatul Național de Viteză în Coastă, acesta urmând să fie schimbat în Performance Factor începând cu 2022, când se vor înființa două divizii în cadrul campionatului.

– aprobă noua siglă oficială a Federației Române de Automobilism, urmând ca în cel mai scurt timp membrii și toate instituțiile interesate să fie înștiințaţi de acest fapt. Decizia urmează să fie supusă spre aprobare în următoarea Adunare Generală a FRAS.

– aprobă anularea etapei a 4-a din cadrul Campionatului Național de Rallycross din cauza restricțiilor impuse de autorități privind combaterea și răspândirea COVID-19.

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Danny Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general