Întrunit în ședința nr. 3 din 24 februarie 2020, Biroul Executiv al FRAS a decis următoarele:

Etapa a 8-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano 2020, Raliul Transilvaniei, eveniment organizat de clubul CS Motor Home Napoca Rally Team la Cluj, în perioada 25-26 septembrie, este suspendat din Calendarul competițional, începând de astăzi, din cauza neachitării garanției de către organizator.

Decizia are la bază Art 4.5. din Contractul de prestări servicii și organizare competiții, în care se specifică: ”Neachitarea de către PRESTATOR în termen de 30 de zile de la data prezentului Contract, a taxei pentru Licența de Organizator și garanția de 50 % din taxa pentru Permisul de Organizare, atrage după sine eliminarea etapei respective din Calendarul Sportiv al anului 2020.

În aceste condiții, în cazul în care clubul CS Motor Home Napoca Rally Team nu va achita datoria în maximum 3 zile de la această decizie, Federația Română de Automobilism Sportiv își rezervă dreptul de a căuta un alt partener în vederea organizării Raliul Transilvaniei 2020.

UPDATE 25.02.2020: CS Motor Home Napoca Rally Team a achitat taxa de garanţie pentru permisul de organizare în cursul zilei de astăzi, astfel că Raliul Transilvaniei se va desfăşura la data trecută în calendarul oficial al Campionatului Naţional de Raliuri BETANO, organizat sub egida FRAS.