Campionatul Național de Super Slalom programează etapa a 2-a în acest week-end la București, la Romexpo,  la start fiind așteptați peste 50 de piloți.

Desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Cupa Romexpo este organizată de GT Auto Club Sportiv și se va desfășura pe 8 și 9 august în fața Pavilionului Central, o zonă pusă la dispoziție de gazda evenimentului, Romexpo.

Într-un an în care sezonul competițional s-a comprimat, concurenții compensează prin numărul mare de înscriși la fiecare etapă, entuziasm și nivel de pregătire. Timp de două zile, unii dintre cei mai buni piloți din România se vor întrece, fie cu mașinile lor special pregătite, fie cu mașini de stradă, pe un traseu gândit să le pună la maximă încercare îndemânarea, prezența de spirit și controlul la volan. Cei peste 50 de piloți așteptați la start vor executa manevre de mare precizie printre jaloane, salom, întoarceri, toate contra cronometru.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, accesul publicului la eveniment este restricționat, organizatorul, arbitrii și piloții urmând să respecte cu strictețe toate normele de distanțare socială și igienă în vigoare.

Pasionații de automobilism vor avea ocazia să urmărească online competiția, prin transmisiunea directă de duminică, 9 august, pe pagina de facebook a FRAS, dar și prin alte canale de comunicare, clasamentul și timpii de concurs fiind disponibili live pe www.gtautoclub.ro.

Sâmbătă vor avea loc antrenamentele libere, în intervalul orar 14.00-20.00, iar duminică, începând cu ora 10.30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs. Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 17.30.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la UNILIFT, Tegee International, Omega Motorsport, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Sponsorul tehnic al FRAS, P1, a oferit înaintea începerii Campionatului Naţional de Super Slalom, sezonul 2020, un număr de 50 de combinezoane destinate sportivilor licenţiaţi la această disciplină.

Pentru înscrieri și alte informații legate de CNSS accesați www.gtautoclub.ro