Date/Time
Date(s) - 07/11/2015
Categories No Categories

Clasament finale

Clasament calificari

Clasament antrenamente

Buletin ATA nr.2

Ordine de start

Buletin nr 1

Regulament Particular

Program

Harta traseu

Inscrieri

Comunicat

– Pe 6-7 noiembrie, sezonul din motorsportul românesc se încheie cu ATA Racing Show 2015, la Academia Titi Aur
– Printre participanții deja înscriși se număra aproape toți piloții de top din competițiile interne
– Pentru spectatori se vor organiza tombole cu multe premii, aceștia putând câștiga cursuri de „Defensive Driving” la Academia Titi Aur sau postul de copilot în timpul evenimentului

Poster

ATA Racing Show 2015 este singurul eveniment din motorsportul românesc care adună cei mai buni piloți din principalele competiții interne, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în Coastă. De asemenea, este și primul eveniment din România care va avea la start atât mașini echipate pentru asfalt, care vor concura doar pe pista cu această suprafața, cât și mașini care vor face spectacol pe un traseu mixt, de asfalt și macadam.
Competiția se va desfășura pe 6 și 7 noiembrie, la Academia Titi Aur (DN 1A, șos. București-Târgoviște 205, comuna Crevedia), pe cel mai complex autodrom din România, care a fost lansat în acest an. Acesta are o suprafață de peste 12,5 hectare, pe care se află un circuit de asfalt, unul de macadam cu două săritori spectaculoase și șase platouri cu diferite suprafețe destinate școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj Sportiv Academia Titi Aur. Toate acestea vor fi folosite pentru amenajarea celor două trasee tip circuit, unul de asfalt și altul mixt, asfalt și macadam, pe care se vor întrece în paralel câte două mașini. Sportivii care vor concura pe asfalt vor avea de parcurs o tură de 2,8 km, iar cei care vor opta pentru traseul mixt vor merge 3 km.

La categoria Asfalt va exista o clasă, Asfalt 2WD (mașini cu tracțiune pe două roți), iar la categoria mixt vor fi trei clase: Mixt 4WD (tracțiune integrală), Mixt 2 WD (tracțiune pe două roți) și Mixt Dacia.
Vineri, 6 noiembrie, vor avea loc recunoașterile și sesiunile de antrenamente, iar sâmbătă, 7 noiembrie, vor avea loc manșele de concurs.
Pe lista de participanți se află aproape toți piloții importanți din România. Dintre aceștia îi putem menționa pe cei clasați pe podiumul Campionatului Național de Raliuri, campionul Simone Tempestini, vicecampionul Gergo Szabo și Edwin Keleti, respectiv Marco Tempestini, Bogdan Marișca, Dan Gîrtofan, Adrian Răspopa, Alexandru Filip, Daniel Ungur, Sebastian Barbu sau George Grigorescu.
Pentru spectatori vor fi amenajate mai multe zone lângă cele două trasee și în parcul de service, iar aceștia vor avea la dispoziție câteva puncte de vânzare exterioare și restaurantul complexului. Capacitatea zonelor destinate fanilor va fi mare, de aici putând asista la eveniment peste 5.000 de spectatori.
Pentru prima zi intrarea va fi liberă, iar în a doua zi biletul va costa 10 lei. Pe baza tichetului de acces, fanii vor participa la tombole unde pot câștiga multe premii, printre care cursuri de “Defensive Driving” la Academia Titi Aur, experiențe inedite în simulatoarele concepute de acesta, cărți de conducere defensivă sau postul de copilot în timpul evenimentului.