Cei mai buni fotografi din sectorul motorsportului românesc cutreieră țara pentru a surprinde momentele, emoțiile și spectacolul de cel mai înalt nivel, pe care mai apoi le transpun în amintiri memorabile și de poveste în vasta carte de istorie a automobilismului sportiv din România.

Federația Română de Automobilism Sportiv apreciază și recunoaște importanța tuturor realizatorilor media care, de fiecare dată, reușesc să aducă un plus de imagine atât sportului cu motor, dar și a evenimentelor, sportivilor și nu numai.

Desigur, chiar și într-un domeniu precum acesta, ne dorim să-i găsim pe cei mai buni dintre cei mai buni. Dar nu o vom face singuri, ci împreună cu voi, căci votul vostru va conta în proporție de 100% în a decide „Fotografia sezonului 2023”.

Până atunci, însă, fotografii ce în decursul sezonului 2023 și-au desfășurat activitatea având licență media anuală emisă de Federația Română de Automobilism Sportiv, pot trimite pe adresa media@fras.ro fotografia considerată de ei ca fiind cea mai bună, realizată în decursul acestui an. Fiecare participant va trimite o singură fotografie, fără watermark.

Fotografiile pot fi trimise la adresa sus menționată până la data de 4 decembrie 2023, votul urmând să se desfășoare în perioada 5-8 decembrie 2023, urmărind pagina de Facebook a FRAS sau www.fras.ro. Câştigătorul va fi anunţat luni, 11 decembrie.

Premiul „Fotografia sezonului 2023” va fi acordat în cadrul Gala Campionilor din data de 16 decembrie.

*Fotografia poate fi din cadrul oricărei discipline desfășurate sub autoritatea FRAS în 2023, dacă reprezentantul media a fost acreditat în acest an.