Gala Campionilor FRAS 2022 va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Națională București (Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr. 70-72).

Evenimentul va fi structurat în două părți, iar după sosirea invitaților, programată la ora 15.00, prima parte va începe la ora 16.00, invitații fiind rugați să-și ocupe locurile din timp, dat fiind că primele două ore ale galei vor fi transmise în direct pe Prima Sport 3.

În prima parte a galei, după momentele de introducere se vor acorda titlurile de Maestru al Sportului, ulterior fiind premiați seniorii motorsportului românesc și DOAR podiumurile clasamentelor generale de la fiecare disciplină în parte, ordinea fiind următoarea: karting electric, raliuri, viteză în coastă, drift, super rally, off road, women rally, vehicule istorice pe circuit, anduranță, time-attack, radical, slalom paralel, rallycross, rally raid, îndemânare auto, vehicule electrice, super slalom și drag racing.

Odată încheiată această prima parte a evenimentului, în jurul orei 18.00, se va lua o pauză de 30 de minute, după care evenimentul se va relua cu premierea celorlalte podiumuri ale tuturor disciplinelor, în următoarea ordine: karting electric, îndemânare auto, raliuri, viteză în coastă, drift, super rally, off road, women rally, vehicule istorice pe circuit, anduranță, time-attack, radical, slalom paralel, rallycross, rally raid, vehicule electrice, super slalom și drag racing.

Sportivii premiați vor primi pe lângă cupe câte o sticlă de vin spumant de la Cramele Cricova și un voucher de reduceri pentru anvelope de la Dinamic 92, liderul național în distribuția de anvelope.

La sosire, invitații vor fi direcționați către locurile rezervate în funcție de disciplină din care fac parte, aceștia fiind rugați să-și păstreze locurile pe toată durata evenimentului.

Cei prezenți la cea mai mare festivitate de premiere a unei federații sportive din România vor avea parte de o degustare de vinuri din partea  Cramelor Crivova, partenerul federației, de delicatese tradiționale românești de la Zimbria și de produse de cofetărie și patiserie de la Cofetăria Claus. De asemenea, în foierul Operei Naționale vor fi instalate două standuri distincte pentru cafea și apă.

Vă reamintim faptul că prima parte a Galei Campionilor FRAS 2022 va fi transmisă în direct pe Prima Sport 3, iar întregul eveniment va putea fi urmărit pe canalul de Youtube al FRAS, prin accesarea link-ului de mai jos.

Vă așteptăm cu drag la evenimentul care celebrează performerii motorsportului românesc din 2022!