Stimați membri,

Vă aducem la cunoștință că sunteți invitați să participați la Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Automobilism Sportiv, care va avea loc sâmbătă, 2 februarie 2019, de la ora 11:00, în Sala Nadia Comăneci, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului din București.

Convocatorul și Ordinea de zi pot fi descărcate de aici.

Cu această ocazie, publicăm și lista membrilor FRAS care au drept de reprezentare la AGA. Lista poate fi consultată aici.

De asemenea, puteți consulta lista cluburilor care în prezent nu au drept de vot, dar îl pot dobândi după clarificarea situației fiecăruia. Lista poate fi consultată aici.

Cluburile care au datorii trebuie să-și achite restanțele până pe 31 ianuarie, ora 11:00, pentru a putea fi luate în considerare în ceea ce privește reprezentarea în cadrul AGA 2019.

Totodată, vă prezentăm lista cluburilor fără drept de vot aici.

Menționăm și faptul că 9 cluburi sunt afiliate provizoriu și vor fi propuse pentru afiliere definitivă cu ocazia AGA 2019, dar nu vor putea vota la punctul Alegeri de pe Ordinea de zi. Lista este aici.

Pentru rezolvarea eventualelor neclarități, vă rugăm sa ne contactați la adresele licente@fras.ro și cristian.notaru@fras.ro.

Invitația poate fi descărcată de aici.