Clubul de Karting Electric București și Clubul de Karting Electric Târgoviște au demarat împreună o serie de acțiuni în scolile din Târgoviște și județul Dâmbovița pentru promovarea kartingului electric, acțiunile având un impact pozitiv în rândul copiilor care se gândesc să practice această disciplină.

Primul eveniment a fost organizat recent în Săptămâna Verde,  la Școala „Radu cel Mare” din Târgoviște. În cadrul acțiunii, Clubul de Karting Electric Târgoviște a organizat demonstrații, oferindu-le o experiență educativă și distractivă celor peste 200 de copii prezenți de la trei școli Târgoviștene: „Radu cel Mare”, „Tudor Vladimirescu” și „Mihai Viteazul”.

Cu ajutorul membrilor echipei, demonstrațiile au reușit să atragă atenția tinerilor asupra importanței energiei verzi și a sportului curat. La eveniment, copiii au avut ocazia să învețe despre manevrabilitatea karturilor electrice pe un mini-circuit amenajat în curtea școlii și au ținut să se fotografieze în vehiculele ecologice.

Încurajați de succesul înregistrat în cadrul Săptămânii Verzi, Clubul de Karting Electric Târgoviște se pregătește să organizeze un alt eveniment similar și în Pucioasa, la Școala Numărul 4 „Elena Donici Cantacuzino”. Evenimentul va avea loc în ultima săptămână de școală din luna iunie, între 13 și 15 iunie, data exactă urmând să se stabilească ulterior.

Acest eveniment, care va avea același format ca și cel din Târgoviște, se va bucura de susținerea promotorului Campionatului Național de Karting, Robert Dragan, precum și de sprijinul Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Clubul de Karting Electric Târgoviște invită toți elevii, părinții și profesorii să participe la evenimentul programat la Pucioasa, pentru a descoperi împreună fascinanta lume a kartingului electric și pentru a contribui împreună la dezvoltarea unei generații conștiente de importanța protejării mediului.

Clubul de Karting Electric Târgoviște va continua să promoveze energia verde și să încurajeze tinerii să facă primii pași spre kartingul electric.
Mult succces!