Municipiul Ploiești va găzdui în acest weekend, în perioada 5-6 octombrie, finala ediției inaugurale a Campionatului Național Klausenburg Retro Racing 2019.

Runda, care se va desfășura în centrul municipiului, este a șasea din calendarul acestui sezon, după ce precedentele au avut loc la Bacău, Satu Mare, Târgu Secuiesc, Arad și Deja.

Un total de 50 de participanți și-au anunțat prezența la startul rundei care va celebra a 15-a ediție de Klausenburg Retro Racing și încheie totodată primul sezon de când acest campionat se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești, evenimentul va avea loc în incinta Parc Vest, pe circuit stradal. Ziua de sâmbătă, între orele 16:00 și 20:00, va fi dedicată expoziției și a startului festiv, pe Bulevardul Independenței.

Concursul propriu zis se va desfășura duminică între orele 10:00 și 18:00 cu manșele cronometrate tot în zona Parc Vest Ploiești.

Clasamentele generale din Campionatul Național Klausenburg Retro Racing înaintea rundei de la Ploiești sunt disponibile aici.