Vali Porcișteanu va concura acasă după 9 ani de pauză.

Un total de 77 de echipaje s-au înscris până în prezent la prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Raliul Argeșului Catena 2019, iar cel mai așteptat duel, dintre Simone Tempestini și Vali Porcișteanu, va avea loc de-a lungul celor 8 probe speciale.

Revenită în Campionatul Național de Raliuri Dunlop după aproape un deceniu de pauză, competiția de tradiție, care va bifa ediția cu numărul 19, va avea la start cele mai titrate nume.

Campionul național absolut en-titre, Simone Tempestini, va veni în Argeș la bordul unui Hyundai I20 R5, în timp ce Vali Porcișteanu vine și el cu o noutate pentru acest sezon, astfel că va concura pe Citroen C3 R5. Ambii și-au păstrat copiloții din 2018, astfel că Simone va face echipă cu Sergiu Itu, iar Porcișteanu cu Dan Dobre.

Simone Tempestini vine la Raliul Argeșului din postura de campion național absolut.

La fel de intensă se anunță și lupta dintre echipele celor doi, DTO Rally Team și Napoca Rally Academy.

Lista completă de înscrieri este disponibilă aici.

De 6 ori învingător în Argeș, ultima oară la ediția din 2001 când era tot alături de Silviu Moraru, legendarul Titi Aur se află și el printre cei 76 de piloți de pe lista de start, la fel ca Bogdan Marișca (învingător în 2002) și Dan Gîrtofan (2003).

De altfel, vom avea la start un total de 9 modele R5, cele mai noi din campionat fiind cele pilotate de Sebastian Barbu (Skoda Fabia R5) și Cristian Dolofan (Peugeot 208 R5).

În Campionatul Național de Raliuri Istorice și-au anunțat prezența cinci echipaje, în timp ce în Campionatul Național Rally 2 vor fi un total de 16 echipaje. Cupele monomarcă sunt gata și ele pentru start, cu 15 echipaje în Cupa Dacia și 9 în Cupa Suzuki.

Regulamentul particular și programul complet sunt disponibile aici.