Un total de 42 de piloți s-au înscris la etapa finală din Campionatul Național de Super Rally powered by SuperBet 2019, eveniment care va avea loc sâmbătă, pe șoseaua Kiseleff din Capitală.

Cu titlul deja asigurat la Open, Costel Cășuneanu va concura și de această dată pe Skoda Fabia R5. Acum, noul campion va avea patru rivali cu R5 înscriși. Pe lângă Titi Aur, tot pe o Skoda Fabia R5, Bogdan Marișca și Vlad Cosma vor pilota un Ford Fiesta R5, iar Mihai Leu nu va mai fi la start cu al său Ferrari 458 Challenge, ci cu un model Citroen C3 R5.

Dacă Leu nu va fi pe traseul de concurs cu mașina care i-a adus titlul la viteză în coastă în acest sezon, în schimb, publicul va putea admira alte trei Ferrari 458 Challenge. Florin Voicu, Alessandro Pietta și Armando Battochi vor fi prezenți în cadrul Grupei 3A. Nu vor lipsi Mihai Zamfir (Porsche 911) și Emil Ghinea (Renault Clio).

Titi Aur este unul dintre obișnuiții Campionatului Național de Super Rally powered by Superbet.

Și la Grupa 3B se anunță o luptă interesantă, cu Ovidiu Zaberca și Marian Nica, ambii cu câte un Audi R8, cărora li se adaugă alți trei piloți de top din Campionatul Național de Viteză în Coastă: Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer Evo), Costi Stratnic (Dacia STTC) și Aurelian Andronache (Speed Car GT). O surpriză pe lista de înscrieri este cea a francezului Jerome, cu un model Mitjet 1300.

Lista completă a înscrierilor este disponibilă aici.

Fostul campion mondial PWRC, Manfred Stohl, vine la București pe un Ford Fiesta Electric, pe același model urmând să concureze și Dani Oțil, câștigătorul primei etape de Super Rally din acest sezon.

Acesta este traseul de concurs al etapei finale de super rally din 2019.

Printre piloții înscriși la Trofeul UniCredit Leasing se numără inclusiv fostul campion de raliuri de la fosta grupă N, Danny Ungur, în prezent vicepreședinte al FRAS, dublul campion al fostei clase 5, Adi Teslovan, dar și noul campion al Cupei Suzuki, Bogdan Vrabie.

Cei trei ocupanți ai podiumului open de anul trecut, Lucian Răduț, Bogdan Marișca și Costel Cășuneanu vor fi prezenți și sâmbătă la etapa finală din acest an.

Traseul de concurs este amenajat pe șoseaua Kiseleff și în zona Berăriei H, accesul publicului fiind gratuit de-a lungul zilei. Calificările vor începe de la ora 8:30, în timp ce finala etapei este programată la ora 15:00.