Caravana Campionatului Național Digital de Circuit Betano ajunge în această seară pe circuitul Red Bull Ring pentru a doua etapă a sezonului inaugural.

Atât prima, cât și a doua divizie din campionat, se vor desfășura în această seară. Divizia B va deschide balul de la ora 20:00 cu o rundă din care nu vor lipsi raceri cunoscuți precum Marian Andrei, Emil Nestor, Istvan Soos sau Dan Nicoschi. Cel mai rapid în precalificări a fost Andrei Mărgărit, însă grila de start va fi decisă în urma calificărilor.

De la ora 22:30 vor debuta calificările pentru stabilirea ordinii de plecare la Divizia A. Cel mai bun timp a fost înregistrat de Florin Mergea, cu 1:29.521, însă diferența față de ultimul clasat a fost de doar 0,7 secunde, astfel că fiecare dintre cei 30 de piloți au speranțe pentru un loc în top.

Pe grilă, dintre raceri, se regăsesc Raul Badiu, Alex Mirea, Rareș Dranca, Norbert Maior și Adi Iliescu, ultimii doi fiind beneficiari de wildcard, în timp ce Claudiu Clima, Cristian Moisescu și Mihai Drăgan, câștigătorii după prima etapă, sunt și ei în cursa pentru prima poziție.

De la ora 23:00, postul de televiziune Pro X va transmite în direct cele două curse ale etapei.