Credit photo: Bogdan Barabas

Vicecampionul național en-titre Lucian Răduț a obținut cel mai bun timp în prima zi a etapei a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, organizată în premieră la Cheile Grădiștei.

Răduț, care a pilotat deja celebra mașină Mitsubishi Lancer EVO 8 vopsită în culorile naționale, a urcat în a doua manșă de antrenamente cronometrate în 1:49,842.

Credit foto: Balazs Attila/Rally Photo Hunters

Singurul care a reușit să mai coboare sub un minut și 50 de secunde a fost legendarul Lucien Hora, cu monopostul Lola. Câștigător etapa trecută la Râșnov, Hora a încheiat traseul în 1:49,977.

Cel mai rapid în prima manșă de antrenamente, Emil Nestor (Norma M20) s-a mulțumit cu locul 3 la finalul primei zi. Cu un timp de 01:50,453, Nestor continuă forma bună aratată în etapa inaugurală când s-a clasat pe podium.

Credit foto: Balazs Attila/Rally Photo Hunters

În top 10 după cele două antrenamente s-au mai clasat Costi Stratnic, Andrei Dumitrescu, Călin Fagadar, Mihai Leu, Aurelian Andronace, Călin Manițiu și Bogdan Cuzma.

Credit foto: Balazs Attila/Rally Photo Hunters

Dintre aceștia, Mihai Leu, cel mai rapid în recunoașteri, a avut o singură urcare după ce a întâmpinat mici probleme tehnice la mașina de concurs, un Ferrari 458 Challenge.

Timpii sunt disponibili pe platforma www.live.fras.ro

Credit foto: Balazs Attila/Rally Photo Hunters

Duminică dimineață vor mai avea loc două manșe de recunoșteri, iar de la ora 13:00 sunt programate cele două manșe oficiale de concurs. Ambele vor transmise în direct, în format video, pe pagina de facebook a FRAS. În total, 83 de mașini sunt prezente la start, dintre care 6 la divizia istorice.