Etapa a 7-a din cadrul Campionatului Național de Off Road – Cupa Tester Grup – organizată de A.C.S. ADVENTURE 4X4 IAȘI, aduce la Iași, în perioada 25-28 noiembrie, cele mai capabile mașini de concurs și echipe de piloți de anduranță din toată țara, pe un traseu de 100 km/zi pentru fiecare clasa, în cele mai spectaculoase condiții de off road.

Road-ul este un sport 4×4 care testează abilitățile de pilotaj în condiții dure și situații limită de echilibru și aderență. Clubul Adventure 4×4 a readus la Iași Campionatul Național de Off Road, iar de trei ediții organizează competiția alături de Tester Grup și divizia Casa Auto.

Înscrierile pentru etapă se pot face prin completarea formularului de pe pagina de eveniment: https://www.cnor.ro/ro/event/teste-grup-trophy-2021-etapa-7/.

”Pasiunea pentru motor-sport ne aduce din nou împreună într-una dintre cele mai provocatoare crize sanitare din ultimii ani. Off Road-ul se adresează supraviețuitorilor, iubitorilor de natură și adrenalină, așa că ne-am luat toate măsurile de precauție și ne-am propus să mergem mai departe în aventura noastră.”, a spus Raimond Chelban, președintele Clubului Adventure 4×4 Iași.

Ultima etapă din Campionatul Național de Offroad va decide campionii pe clase ai sezonului 2021, iar echipajele din competiție sunt nerăbdătoare să ia startul pe traseul pregătit, fiind o etapă îndrăgită de toți participanții. Concurenții vor trece prin probe de îndemânare și orientare în zonele împădurite și văgăunile din județul Iași, în afara ariilor protejate și a rezervațiilor naturale.

Clubul Adventure 4×4 Iași este afiliat la Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), iar competiția este organizată cu sprijinul autorităților naționale: FRAS,  M.T.S., C.N.O.R. și locale: Romsilva, Mediu, I.S.U., Jandarmerie, U.P.U., primăriile comunelor limitrofe, Poliția Rutieră.