Peste 80 de echipaje se vor afla la startul etapei a 6-a din Campionatul Naţional de OFF Road (CNOR), GTC Trophy, concurs ajuns la a 11-a ediţie. Cu un singur titlu acontat, la Clasa Challenge, şi unul aproape tranşat la Open Side by side, concurenţii de la 4 categorii se vor lupta pe traseele extrem de solicitante din Judeţul Buzău cu gândul la laurii ediţiei stagionale 2022.

Penultima etapă din campionatul acestui sezon, atât în secţiunea de Trophy cât şi în cea de Trial, GTC Trophy promite concurenţilor aceeaşi calitate a traseelor de concurs care au făcut din întrecerea de la Sărata Monteoru un etalon în competiţiile de motorsport extrem.

Organizatorii de la GTC Motorsport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, propun şi în acest an un concurs cu peste 1300 de kilometri de probă specială pentru toate cele 6 clase care punctează în clasametul CNOR, şi un traseu deosebit pentru clasa Hobby, menit să familiarizeze concurenţii fără experienţă cu rigorile etapelor de campionat naţional.

Odată cu ridicarea restricţiilor legate de pandemia de COVID 19 revine şi îndrăgita probă de Trial, competiţia urmând să se defăşoare în locaţia tradiţională de la periferia staţiunii, putând fi urmărită live de spectatori, cât şi pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.