Delegația României la Cupa Golubac din Serbia

Patru dintre cele 19 echipaje românești prezente la Cupa Golubac au reușit să se claseze pe podiumurile competiției din Serbia.

La evenimentul organizat în Serbia au participat echipaje din Croația, Republika Sârpska, Slovacia, Elveția, Austria și din țara gazdă, echipajele românești au urcat pe podiumuri grație unor prestații apreciate atât de către organizatori, cât și de adversari.

La Clasa Soft 1 (până la 2000 cm3) Ovidiu Câmpean și fiul său Denis (vicecampion la clasa juniori în 2023) au ocupat poziția a 2-a, iar la Clasa Soft 2, echipajul Răzvan Florea – Ionuț Izbășoiu s-a clasat pe același loc secund, podiumul să fie completat de Radu Pantiuc și Marius Panescu.

La Clasa Buggy, românii au mai obținut un nou loc 2 prin echipajul Ciprian Cazac – Alexandra Rus, reprezentanții noștri fiind încadrați pe podium de două echipaje din Serbia, ambele concurând cu mașini identice: Polaris RZR XP1000.

Cel mai important rezultat al delegației României a fost înregistrat la Clasa Hard, unde echipajul Gheorghe Sorca – Laurențiu Dobrică a ocupat prima poziție devansând sportivi din Serbia și, respectiv, Croația.

„A fost o experință extrem de utilă pentru echipajele românești prezente la această cupă, în vederea pregătirii sezonului intern. Probele au fost dificile, spectaculoase și au solicitat la maximum atât materialul de concurs, cât sportivii”, a precizat vicepreședintele FRAS și, totodată, președintele Comisiei Naționale de Off Road, Bogdan Constantinescu, la revenirea de la Cupa Golubac.

Comunitatea de Off Road se pregătește pentru debutul noului sezon care va debuta în perioada 29-31 martie cu Cupa Mărțișoare în Noroi care se va desfășura la Sărata Monteoru, în organizarea ACS Buzău Off Road Adventure.