Sportivii de la Super Slalom vor beneficia de combinezoane gratuite în urma parteneriatului FRAS – P1

Cunoscutul brand P1, dedicat echipamentelor pentru motorsport, și Federația Română de Automobilism Sportiv au semnat parteneriat prin care compania italiană devine partener tehnic oficial începând cu sezonul 2020. Un total de 50 de piloți din Campionatul Național de Super Slalom vor primi, gratuit, combinezoane în acest an.

Ca urmare a acestui acord, piloții licențiați FRAS vor beneficia de o reducere de 15% față de prețul de catalog al echipamentelor P1. P1 are o gamă completă de echipamente omologate FIA, de la combinezoane, la încălțăminte și lenjerie. În ultimii ani, majoritatea combinezoanelor care ajung să fie purtate de campioni de pe întreg mapamondul, sunt produse la Arad, sub atena îndrumare a lui Gabriel Nemeș, reprezentantul companiei în România. Gama completă P1 poate fi găsită pe site-ul oficial al companiei aici.

Enrico Glorioso, fondatorul P1, Norris Măgeanu, președinte FRAS, și Gabriel Nemeș, reprezentant P1 în România, au pus bazele unei colaborări pe termen lung între cele două entități pentru dezvoltarea motorsportului din țara noastră.

„Sunt bucuros să anunț acest parteneriat cu un brand important. Nu doar că va aduce reduceri importante pentru piloții licențiați FRAS, dar va oferi și sprijin pentru tinerii sportivi aflați la începutul carierei și care au nevoie de motivație în această perioadă. Este un prim pas pe care îl facem în acest domeniu, însă cu siguranță vom continua”, a declarat președintele FRAS, Norris Măgeanu.

Astfel, 50 de participanți din cadrul Campionatului Național de Super Slalom, probă sportivă care a intrat de anul acesta sub egida FRAS, vor beneficia de combinezoane gratuite din partea P1 și FRAS pentru sezonul 2020.

Brandul P1 este o companie italiană recunoscută pentru calitatea și competitivitatea prețurilor la echipamentele ignifuge destinate piloților. Experiența pentru produsele P1 este derivata de la proprietarul său Enrico Glorioso, co-proprietarul Sparco pentru 25 de ani. Acesta i-a îmbrăcat, în calitate de lider mondial în domeniu, pe cei mai mari campioni ai volanului. Zeci de piloți din Formula 1 și mii de piloți profesioniști din toată lumea reprezentând zeci de probe, de la Indy, la Nascar, Le Mans sau Campionatul Mondial de Raliuri.