Etapa a doua a Campionatului Național de Super Slalom – Trofeul Brăila 2021 – a marcat cea mai intensă și spectaculoasă luptă pentru cea mai bună poziție în clasamentul Open, cu multe răsturnări de situație, pe o plajă de aproximativ o secundă, clasâdu-se nu mai puțin de cinci piloți.

Prin participarea la grupa Electrice a patru piloți ucraineni și doi români, ierarhia clasamentului a fost dominată de mașinile electrice, dar la o diferență foarte mică de masinile cu combustie internă.

Clasament OPEN:

– locul 1 a fost obținut de ucraineanul Velchev Sergey cu Tesla Model 3, cu timpul de: 00:46:78
– locul 2 a fost ocupat de ucraineanul Oleksandr Khomenko, cu aceeași mașină, Tesla Model 3, cu timpul de 00:46:93. De menționat că Khomenko este campion cational la Time Attack în Ucraina, însă o greșeală de pilotaj (depuctată cu 3 secunde) l-a costat prima poziție.
– locul 3 i-a revenit bucureșteanului Vlad Soare, cu Toyota MR2, la mai puțin de o secundă de primul loc, cu timpul de: 00:47:65.

Căștigătorii CNSS pe grupe:

– A1: Ciprian Ana
– A2: Mihai Alexandrescu
– A3: Rareș Geapana
– A4: Monica Andra Popescu
– A5: Marius Voicu
– Juniori 1: Andrei Rotaru
– Juniori 2: Radu Tamaș
– E2: Velchev Sergey
– Modificate: Vlad Soare
– Femina, Taira Dzghoieva

Toate clasamentele la Super Slalom pot fi accesate AICI

Și în cadrul etapei a doua a Campionatului Național de Îndemânare auto, diferențele de timp foarte mici, de ordinul zecimilor de secundă, au dat farmec întrecerii.

Clasament OPEN
– locul 1, George-Traian Oancea, Galați, 00:49:96
– locul 2, Răzvan Despa,Giurgiu, 00:50:86
– locul 3, Cristian Ioan Oancea, Galați 00:51:01

Căștigătorii CNIA pe grupe:

– la D1: Georgel Ghiorghe Oancea
– la D2: Cristian Ioan Oancea
– la D3: George Traian Oancea
– la J1: Bogdan Sălcudean
– la J2: Teodor Matei Morăruș
– la Sprint: George Traian Oancea
– la Femina, Ramona Maxim

Toate clasamentele la Îndemânare auto pot fi accesate AICI

Foarte apreciate în ambele campionate au fost întrecerile juniorilor, din ce în ce mai performanți, tot mai numeroși, cei care aduc cu ei un suflu nou de energie și dau culoare evenimentului.

La Grupa Femina, pentru prima dată a fost prezentă la start o concurentă din afara țării, ucraineanca Taira Dzghoieva, care a făcut senzație prin participarea cu Tesla Model 3, obținând și locul 1 la această grupă.

Premierea a avut loc conform programului stabilit, cu numeroase premii din partea sponsorilor: Angelli, Tegee Internațional, Omega Motorsport, Repsol, Metabond, cărora le mulțumim cu această ocazie, cât și partenerilor de la Vianor-Autozone, cei care au asigurat service-ul de roți la toți concurenții participanți.

Astfel, spectacolul de la CNIA și CNSS se va muta in Oltenia, în weekendul 19-20 iunie, cu etapa a treia, la Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Mulțumim gazdei, Primăria Brăila, partenerilor locali, MotorSport Club Brăila, partenerilor: Federației Române de Automobilism Sportiv, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției Locale Brăila, Poliției Rutiere Brăila, Jandarmeriei Brăila, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.