Credit photo: Rally Photo Hunters / Balazs Atila

Având în vedere solicitarea nr. 2138 din 10.01.2019 a clubului sportiv Auto Crono, Biroul Executiv FRAS s-a întrunit și a stabilit urmatoarele:

1) Adunarea Generală de Alegeri își păstrează neschimbată data și coordonatele stabilite prin Hotărârea nr 8/04.12.2018 a Consiliului Federal.

2) se aprobă cererea organizatorului Auto Crono de organizare a competiției Winter Rally Covasna, în weekendul 1-3 februarie, în aceeași dată cu AGA, cu obligativitatea acestuia de a transmite în cel mai scurt timp cererea de Permis de Organizare precum și documentația specifică competiției către secretariat și directorul sportiv FRAS.

S-au luat în considerare următoarele:

– competiția Winter Rally Covasna are un caracter restricționat, nu contează ca etapă de campionat.

– organizatorul are multiple constrângeri de alegere a altei date de desfășurare cauzate de starea meteo și de accesul pe anumite porțiuni de drum.

– competiția Winter Rally Covasna este singura din România și printre puținele din Europa pe zăpadă.

– Adunarea Generală este pentru președinți și reprezentanți ai cluburilor, iar competiția este pentru sportivi, ceea ce face ca ambele evenimente să se poata desfășura fără a-și aduce prejudicii reciproce și fără a aduce prejudicii bunului mers al federației.

Biroul Executiv FRAS