Dată fiind situația excepțională cauzată de pandemia de COVID-19, Federația Română de Automobilism Sportiv a fost și este în imposibilitatea de a organiza Gala Campinilor FRAS 2020, în fapt cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive naționale.

În acest context, Consiliul Federal al FRAS a decis ca festivitatea de premiere a sportivilor pentru sezonul competiţional 2020 să fie efectuată prin intermediul comisiilor sportive ale fiecărei discipline, la începutul sezonul 2021 sau la date stabilite de comun acord cu Secretariatul FRAS.

Astfel, festivitatea de premiere a sportivilor din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano și Rally 2 se va desfășura la etapa a doua a sezonului 2021 – Raliul Brașovului-TESS Powered by PRO-X (joi seara, în cadrul ceremoniei prezentării echipajelor) – în Piața Sfatului din Brașov, în vreme ce sportivii clasați pe podiumuri în Campionatul Național de Viteză în Coastă și Coastă 2 vor fi premiați la Cheile Grădiștei, la prima etapă a sezonului – Cupa Cheile Grădiștei.

Până în acest moment s-au mai stabilit datele festivităților de premiere ale următoarelor discipline: Rally Raid (3 aprilie, Brașov), Rallycross (7 martie, Pitești) și Off Road (13 martie, Sighișoara). Pe măsură ce datele festivităților de premiere pentru celelalte discipline se vor stabili, vor fi anunțate, în timp util, pe site-ul oficial al FRAS.

În altă ordine de idei, Federația Română de Automobilism Sportiv îi încurajează pe toți membrii familiei automobilismului și nu numai, respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, să se vaccineze împotriva COVID-19.