Ocupanții podiumurilor finale de la clasele Racers și Gamers, dar și juniorii din cadrul Campionatului Național Digital de Circuit Betano vor fi răsplătiți cu accesorii telecom și entertainment marca Tellur, companie autohtonă și, totodată, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de distribuție din țară.

Astfel, ca urmare a parteneriatului cu Tellur, Federația Română de Automobilism Sportiv va pune la bătaie premii în valoare de 2.000 de euro către cei mai buni piloți din virtual la finalul acestei ediții inaugurale de campionat, la care s-au înscris deja peste 140 de concurenți.

Fiecare dintre cei care vor încheia campionatul pe podium la cele trei clase anunțate va fi răsplătit cu câte un sistem audio, rucsac smart și alte produse Tellur.

De asemenea, FRAS pune la bătaie 3 cursuri de conducere defensivă și pilotaj pentru cei mai buni 3 piloți esports care vor concura în acest prim sezon digital.

Ocupanții primelor poziții vor avea în pachetul de premiere și câte un sistem audio marca Tellur.

Campionatul Național Digital de Circuit Betano a fost lansat în urmă cu două săptămâni, sub sloganul #StămAcasă, oferindu-le atât membrilor săi, cât și pasionaților de motorsport din România o competiție care să îi motiveze și să îi antreneze în această perioadă de izolare. Competiția are un total de 8 runde, 2 având loc deja. Divizia A este transmisă în direct în fiecare vineri, de la ora 23:00, pe Pro X, ca urmare a parteneriatului media cu Pro TV.

„Ne bucurăm că tot mai mulți parteneri înțeleg mesajul pe care îl transmitem, iar premiile puse în joc sper să mobilizeze nu doar sportivii licențiați FRAS, dar și cât mai mulți fani și gameri din motorsport”, a declarat președintele FRAS, Norris Măgeanu.

„Prin acțiunile noastre am urmărit, de fiecare dată, să ajutăm la creșterea vizibilității sportului în comunitatea din care facem parte și, totodată, să oferim un exemplu pozitiv societății. Susținem mesajul de a sta acasă în această perioadă și ne dorim să îi încurajăm pe toți să se alăture acestei inițiative inedite a FRAS”, a declarat George Barbu, CEO ABN Systems International.