Andrei Gîrtofan, Norbert Maior, Norris Măgenau (FRAS) și Mihai Văduva (Nurvil)

Organizatorii celei mai noi etape din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano, Raliul Vâlcii Nurvil, și-au prezentat planurile în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Președintele FRAS, Norris Măgeanu.

Raliul Vâlcii Nurvil este programat în perioada 25-27 octombrie și va închide sezonul în Campionatul Național de Raliuri Betano, organizatorii anunțând încă de pe acum faptul că își doresc o primă ediție de excepție pentru a satisface din plin pasiunea fanilor motorsportului din județul Vâlcea și nu numai.

La conferința de presă prin care s-a lansat evenimentul din toamnă au participat Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, Directorul General al Nurvil Audi, Mihai Văduva, Președitele FRAS, Norris Măgeanu, precum și piloții de raliuri Norbert Maior și Andrei Gîrtofan.

”Vă mulțumesc pentru că ați ales județul Vâlcea și suntem onorați să fim parte din acest proiect. Vă primim cu brațele deschise și ne vom implica astfel ca totul să decurcă perfect. Chiar dacă este vorba despre un concurs, vă doresc să vă distrați”, a precizat Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea și Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea

La rândul său, Primarul Mircia Gutău a declarat: ”Sunt convins că această competiție va aduce foarte mulți spectatatori care vor vedea schimbarea formidabilă pe care a cunoscut-o Râmnicu Vâlcea. Sunt încântat să fiu partenerul dumneavoastră la această competiție deosebit de importantă”.

Președintele FRAS, Norris Măgeanu, a salutat apariția Raliului Vâlcii în peisajul motorsportului românesc și, implicit, în cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano: ”Bun găsit Râmnicu Vâlcea, bun găsit Vâlcea! Vin cu mare bucurie aici alături de tot ce reprezint alături de Federația Română de Automobilism Sportiv. Este o nouă deschidere, un nou pas pe care îl facem cu acest raliu. Vâlcea nu avea acest tip de competiție și consider că aceasta vine odată cu frumoasa dezvoltare a județului dumneavoastră”.

Piloții Norbert Maior și Adrei Gîrtofan s-au declarat încântați că vor avea ocazia să concureze într-un nou raliu, considerând că probele speciale vor fi o adevărată provocare pentru toate echipajele care vor participa la evenimentul programat în această toamnă.

Raliul Vâlcii Nurvil va fi organizat de CS Neomotorport, se va desfășura în perioada 25-27 octombrie și va conta ca etapa a 9-a în cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano.