Gheorghe Ticuță a reușit să fie cel mai rapid în a cincea etapă din Campionatul Național de Rally Cross, desfășurată la Bradu, bifând astfel al treilea succes stagional.

Campionul național en-titre a reușit să încheie cu timpul de 04:46,465, depășindu-l cu peste 7 secunde pe Tiberiu Lambescu. După cinci runde, Ticuță conduce autoritar clasamentul de la Open, cu 98 de puncte, în acest sezon încheind doar pe primele două poziții. Lambescu e pe 2, cu 71 de puncte.

Podiumul de la Open în runda de la Bradu a fost completat de Mihai Berbecaru, cel care e pe 3 și în clasamentul general, cu 69 de puncte.

Clasamentul general open după cinci etape este disponibil aici.

La H1, victoria i-a aparținut lui Eduard Marin, însă clasamentul după cinci etape este în continuare dominată de Iancu Niță, în timp ce la H2, Ciprian Luca s-a impus și a preluat conducerea, detronându-l pe Eduard Georgescu.

Gheorghe Ticuță a dominat și H3 în această rundă, acolo unde i-a învins pe Eduard Bîrloiu, Mihai Berbecaru și Gabriel Ungureanu. După cinci etape, Ticuță are 72 de puncte avans față de Berbecaru, aflat pe 2.

La H4, s-a impus Petre Costache, rezultat care l-a urcat pe Lucian Ispas, al treilea la Bradu, până pe prima poziție.

Denis Pleșa s-a impus la Juniori 1, în timp ce la Juniori 2 victoria i-a revenit lui Alexandru Talianu.

Rezultatele etapei a cincea din Campionatul Național de Rally Cross sunt disponibile aici.

Clasamentele Campionatului Național de Rally Cross după etapa a cincea sunt disponibile aici.